Cine este Dr. Ina Petrescu și de ce să alegi serviciile dumneaei de chirurgie plastică?

Dr. Ina Petrescu chirurgie plastică

Dr. Ina Petrescu este o expertă remarcabilă în domeniul medical, cu o carieră impresionantă în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă. Având titlul de doctor în științe medicale și statutul de medic primar, ea se mândrește cu o experiență de două decenii în chirurgie plastică și 17 ani dedicați chirurgiei estetice.

De-a lungul carierei sale, Dr. Petrescu a realizat o gamă largă de intervenții chirurgicale complexe. Expertiza sa se extinde de la chirurgia reconstructivă a mâinii și feței, la tratarea tumorilor cutanate și a celor ale părților moi, precum și la reconstrucția sânului după mastectomie. De asemenea, ea este specializată în remodelarea estetică a sânilor și în conturarea corporală pentru pacienții care au pierdut semnificativ în greutate în urma intervențiilor bariatrice.

Cu un portofoliu vast și diversificat, https://inapetrescu.ro/ rămâne un pilon de excelență în domeniul chirurgiei plastice și estetice, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții pacienților săi.

Evoluția carierei Dr. Ina Petrescu în chirurgia plastică

Dr. Ina Petrescu, o figură remarcabilă în domeniul chirurgiei plastice, și-a consolidat experiența profesională prin formare specializată și implicare intensă în cercetare și inovație. Formarea sa a început la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a obținut titlul de medic specialist în 2006 și de medic primar în 2011, în domeniul microchirurgiei reconstructive.

Contribuțiile sale la nivel internațional sunt subliniate prin afilierea la organizații prestigioase precum Asociația Americană a Chirurgilor Plasticieni (ASPS) și Societatea Internațională de Chirurgie Estetică (ISAPS), reflectând o recunoaștere largă a expertizei sale. De asemenea, Dr. Petrescu este activă în cadrul Asociației Chirurgilor Plasticieni din România și Colegiului Medicilor București.

În perioada 2008-2012, Dr. Petrescu a fost investigator principal în studii clinice internaționale, evaluând eficacitatea terapeutică a antibioticelor de ultimă generație pentru infecții extensive. Acest angajament în cercetarea aplicată subliniază dedicarea sa pentru avansarea medicinei.

Dr. Ina Petrescu

Pe lângă activitatea clinică, Dr. Petrescu a contribuit la proiecte de cercetare națională, cum ar fi dezvoltarea unui biochip microfluidic pentru analiza fluidelor ne-Newtoniene și un sistem micro-electro-mecanic pentru reconstrucția microchirurgicală a nervilor periferici. Aceste inițiative reflectă interesul său profund pentru integrarea tehnologiei în medicina practică.

În 2011, a obținut titlul de doctor în științe medicale cu o teză inovativă despre tratamentul melanomului cutanat prin nanotehnologie, evidențiind o abordare pionieristică în tratamentul cancerului. Din 2014, deține un patent pentru o procedură de investigare a arhitecturii tumorale folosind nanoparticule de aur, recunoscută internațional prin premii la Geneva și București.

Dr. Petrescu a acumulat experiență internațională substanțială, efectuând stagii de pregătire în chirurgie estetică, reconstrucția sânului post-cancer și reconstrucția corporală după pierderea masivă în greutate, în centre de renume din Italia, Marea Britanie, Brazilia și Georgia.

Speaker și trainer pentru liftingul nechirugical cu fire APTOS, precum și pentru tratamentele injectabile cu acid hialuronic Regenyal

Dr. Ina Petrescu se distinge în domeniul medical atât ca expert în tratamentele estetice minim invazive, cât și în chirurgia reconstructivă. Specializată în liftingul nechirurgical folosind fire APTOS și tratamentele injectabile cu acid hialuronic, Dr. Petrescu a extins competențele estetice într-un mod care aduce beneficii palpabile pacienților săi. Prin înființarea cabinetului său în 2019, ea oferă o gamă variată de proceduri, inclusiv utilizarea toxinei botulinice și mezoterapia.

Pe lângă activitatea estetică, Dr. Petrescu este un chirurg reconstructor remarcabil, având o experiență impresionantă în reconstrucția sânului. A efectuat peste 300 de intervenții chirurgicale personalizate, folosind tehnici complexe precum lamboul latissimus dorsi cu implant de silicon, lamboul TRAM și combinarea expansorilor cu implanturi mamare.

În cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, a coordonat în 2018 Programul Național de reconstrucție mamară, reușind să conducă cel mai mare număr de astfel de operații din România în acel an. Abordarea sa inovatoare include efectuarea simetrizării sânului sănătos în tandem cu reconstrucția, reducând astfel numărul operațiilor necesare și timpul de recuperare pentru pacienți.

Dr. Petrescu colaborează și cu alte instituții de renume, cum ar fi Clinica Prof Dr Ioan Nedecu și Spitalul Ponderas, unde își continuă misiunea de a îmbunătăți și de a diversifica procedurile chirurgicale postbariatrice.

Performanța sa în acest domeniu este consolidată de capacitatea de a efectua liftinguri corporale totale în doar cinci ore, o dovadă a eficienței și dedicării echipei sale de medici specialiști și rezidenți. Dr. Petrescu nu doar că aduce un plus de valoare domeniului medical, dar și îmbunătățește în mod continuu calitatea vieții pacienților săi.

Alege Dr. Ina Petrescu pentru excelența în estetică: Peste 20 de ani de experiență!

Dr. Ina Petrescu este un nume de referință în domeniul chirurgiei estetice și reconstructive, cu o carieră impresionantă de peste două decenii. Rezultatele remarcabile obținute de-a lungul timpului sunt rodul unui talent excepțional combinat cu mii de ore de practică intensivă și perfecționare a tehnicilor alături de cei mai renumiți medici din lume.

  • Expert în reconstrucția mamară

Cu ajutorul tehnicilor de ultimă generație, Dr. Ina Petrescu oferă o nouă șansă femeilor care au supraviețuit cancerului mamar. Prin proceduri de reconstrucție mamară, ea transformă experiența mastectomiei într-un nou început, redând pacienților sănătatea, integritatea și încrederea în sine.

  • Trainer Lifting Fire Resorbabile Aptos

Liftingul cu fire resorbabile Aptos este o metodă revoluționară de întinerire, preferată pentru efectele sale rapide și pentru absența bisturiului. Dr. Ina Petrescu este un trainer de top în acest domeniu, împărtășindu-și expertiza prin workshop-uri specializate, ajutând astfel alți medici să stăpânească cele mai avansate tehnici.

  • Expert în Deep Plane Face Lift

Recunoscută ca un expert de vârf în România pentru tehnica Deep Plane Face Lift, Dr. Ina Petrescu aplică metode internaționale avansate pentru a obține rezultate naturale și de lungă durată. Această procedură minimizează semnele vizibile ale intervenției chirurgicale, asigurând un aspect întinerit și armonios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *